Openingstijden:
Wij zijn elke maandag geopend van 08.00 uur tot 16.00 uur.

Peeters Zonwering Oosterhout
Bedrijventerrein Everdenberg
Everdenberg 57, 4902 TT Oosterhout
T 0162 420 442 


ROLLUIKEN

Rolluiken zijn volledig opgebouwd uit de beste materialen en voldoen zo aan de hoogste kwaliteitseisen én bieden u de garantie op een lange levensduur.

Het rolluik is voorzien van een hoogwaardige coating, waardoor de materialen beter krasbestendig en kleurecht zijn. Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Eén van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werking van het rolluik, het (zon) licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker.

U kunt een rolluik dan ook het hele jaar gebruiken. Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraakvertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte (zomer) en koude (winter) worden gereduceerd, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening. Ook biedt het rolluik een uitstekende geluidsisolatie. Rolluiken zijn standaard geschikt voor een elektrische bediening met schakelaar. Natuurlijk behoort ook een draadloze afstandsbediening tot de mogelijkheden. 

Voordelen van een rolluik
- Keuze uit talloze kleurcombinaties.
- Design onderlijst.
- Het hele jaar bruikbaar.

Afmeting
De minimale afmeting van dit rolluik is 1.000 mm breed bij een hoogte van 1.000 mm. De maximale afmeting van een rolluik is 3.500 mm breed bij een hoogte van 2.000 mm. Daarnaast kan een rolluik ook een hoogte van 2.900 mm bereiken bij een breedte van 2.250 mm.

Bediening
De rolluik is elektrisch bedienbaar door middel van een schakelaar of een draadloze afstandsbediening. Daarnaast is het ook een optie om een rolluik handbediend op te trekken door middel van een band. .

Kleur omkasting en lamellen
Dit rolluik is leverbaar in 13 RAL kleuren:
- Naturel
- Beige
- Helbeige
- Crème
- Crème wit (9001)
- Wit
- Zwart
- Antraciet
- Grijs
- Bruin
- Staalblauw
- Groen
- Purperrood

 

Rolluiken


 

Peeters Zonwering Oosterhout
Bedrijventerrein Everdenberg
Everdenberg 57, 4902 TT Oosterhout
T 0162 420 442
info@peeterszonweringoosterhout.nl

Knikarmschermen
Uitvalschermen
Screens
Rolluiken
Horren

Doekkleuren
Bediening
Accessoires
Montage

Over ons / Showroom
Garantie
Brochures
Contact