Openingstijden:
Wij zijn elke maandag geopend van 08.00 uur tot 16.00 uur.

Peeters Zonwering Oosterhout
Bedrijventerrein Everdenberg
Everdenberg 57, 4902 TT Oosterhout
T 0162 420 442 


BEDIENING
HANDBEDIEND

U kunt er voor kiezen om bepaalde producten handbediend te besturen. (Dit staat in de specificatie van het product). Bij een knikarmscherm houdt dat in dat u uw scherm zelf bediend door middel van een oogwindwerk. Bij een uitvalscherm en een rolluik werkt dit met een bandbediening, waarmee u de zonwering als het ware mee omhoog trekt.

Handbediend

ELEKTRISCH MET SCHAKELAAR

Een andere optie is om uw zonwering bedraad aan te laten sturen door een elektrische motor met schakelaar. Wij sluiten deze schakelaar dan binnen netjes bij u aan op een gewenste plek.

Elektrisch met schakelaar

ELEKTRISCH MET AFSTANDSBEDIENING

Kiest u voor totaal gemak dan laat u uw zonwering draadloos aansturen door middel van een afstandsbediening. Doordat wij niet meer binnen in uw interieur de schakelaar hoeven te monteren ziet uw geen enkele draad.

Elektrisch met afstandsbediening

SOMFY MOTOR

Op XXL schermen en optioneel op de comfort zonneschermen monteren wij Somfy motoren. Deze motor bediend u door middel van een moderne schakelaar of een afstandbediening. De Somfy motor zorgt ervoor dat het doek altijd perfect strak staat en goed sluit in de cassette. Hierdoor wordt het doek optimaal beschermd tegen weersinvloeden en kan er dus (in gesloten stand) geen vuil bij het doek komen. Somfy is kwalitatief de beste motor die u kunt hebben er zorgt er mede voor dat uw terrasscherm een hele tijd mee gaat! U kunt er zelfs voor kiezen om uw knikarmscherm uit te breidden met een Zon/windautomaat. Hiermee zal het scherm volledig automatisch open -en dicht gaan zonder dat er naar om hoeft worden gekeken.

Somfy motor

Voordelen van elektrisch bediende zonwering

Mocht u overwegen om een terraszonwering te installeren, overweeg dan gelijk een gemotoriseerde oplossing. U hoeft niet langer te vertrouwen op uw fysieke armkracht om het zonnescherm in of uit te draaien. Onze elektrische zonneschermen opent en sluit u eenvoudig met een schakelaar, afstandsbediening of smartphone. Zet uw zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op uw terras. Een elektrische motor gaat veel langer mee dan een oogwindwerk of een bandje, waardoor het aanschaffen van een elektrische motor een duurzame koop is.


Peeters Zonwering Oosterhout
Bedrijventerrein Everdenberg
Everdenberg 57, 4902 TT Oosterhout
T 0162 420 442
info@peeterszonweringoosterhout.nl

Knikarmschermen
Uitvalschermen
Screens
Rolluiken
Horren

Doekkleuren
Bediening
Accessoires
Montage

Over ons / Showroom
Garantie
Brochures
Contact