Openingstijden:
Wij zijn elke maandag geopend van 08.00 uur tot 16.00 uur.

Peeters Zonwering Oosterhout
Bedrijventerrein Everdenberg
Everdenberg 57, 4902 TT Oosterhout
T 0162 420 442 


ACCESSOIRES
ZON / WINDAUTOMAAT

Een zonwindautomaat wordt draadloos aangestuurd door de wind en de zon. Deze koppelt de informatie dan door naar de desbetreffende zonwering.Stuurt aan de hand van de gemeten hoeveelheid zonlicht en windsnelheid eindproducten automatisch omlaag en omhoog.

Zon / Windautomaat

DOEKVERVANGING

Soms is het doek van de zonwering versleten maar is de zonwering zelf nog goed. U kunt dan kiezen voor doekvervaning. U heeft dan de keuze uit de 71 doekkleuren van Tibelly. Formule om de prijs van doekvervaning te berekenen is: € 30,- per vierkante meter + € 100,- arbeidskosten.

Doekvervanging

TYPE AFSTANDSBEDIENING

We hebben verschillende zonweringsafstandsbedieningen van Somfy.

Aftstandsbediening

MONTAGESTEUNEN

Soms zijn er speciale montage steunen nodig als de muur waarop de zonwering gemonteerd wordt te zwak is. Dit komt nog wel eens voor bij een knikarmscherm. Aangezien een knikarmscherm een groot en zwaar product is, moet de muur waarop deze gemonteerd wordt sterk zijn en door gemetseld. Als dit niet het geval is dan passen wij montage steunen toe. Dit bekijkt onze technische man per situatie en met u wordt door besproken wat de beste mogelijkheid is.

Montagesteunen

VERLICHTING

Verlichting onder uw knikarmscherm is mogelijk door een verlichtingsbalk hieronder te plaatsen. Op die manier verlicht deze sfeervol uw terras.

Verlichting

VOLANT

Met een volant verlengt u uw zonwering op een verticale manier. Laagstaande zon kan door middel van een volant toch nog tegen gehouden worden en dit kan een extra sfeer geven aan uw zonwering.

Volant

HEATER

Een heater wordt bij een knikarm onder het scherm geplaats en daarom kunt u voortaan ook 's avonds langer van uw terras genieten. Deze is eenvoudig te besturen met een Somfy RTS afstandsbediening.

Heater

SOMFY HOMEBOX

Met TaHoma® huisautomatisering geeft Somfy u meer controle in handen over uw woning. Tahoma vereenvoudigt de besturing van alle aangesloten apparatuur. Toegankelijk via internet, met een computer, smartphone, tablet of Apple Watch.

Somfy Homebox


Peeters Zonwering Oosterhout
Bedrijventerrein Everdenberg
Everdenberg 57, 4902 TT Oosterhout
T 0162 420 442
info@peeterszonweringoosterhout.nl

Knikarmschermen
Uitvalschermen
Screens
Rolluiken
Horren

Doekkleuren
Bediening
Accessoires
Montage

Over ons / Showroom
Garantie
Brochures
Contact